Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Oud en nieuw

31 december 2012
Vandaag is het oud en nieuw, we sluiten een mooi jaar af, waarin we onze 6e verjaardag hebben gevierd, voor het eerst hebben leren lezen en schrijven en onze zwemdiploma's hebben behaald.

We vierden oud en nieuw bij opa en oma, de hele avond opblijven dat lukt ons nog niet echt dus we zijn daar even naar bed gegaan. Om 23.15 uur zijn we wakker gemaakt en hebben we nog een beetje slaapdronken het nieuwe jaar afgewacht.
En toen het 00.00 uur was uiteraard vuurwerk afgestoken wat we die dag samen met papa hebben gekocht. Stijn vond het maar niets, hij ging gauw weer naar binnen. Wij vonden het erg mooi om al dat vuurwerk de lucht in te zien gaan.

Afzwemmen voor onze B-diploma's

11 november 2012
Vandaag was het dan zover, we mochten afzwemmen voor onze B-diploma's. We vonden het stiekem wel een beetje spannend maar... we hebben het allebei behaald en zijn super trots met ons mooie diploma.

Opa, oma en Mike kwamen samen met natuurlijk papa, mama en Stijn kijken bij het afzwemmen en klapten heel hard voor ons!
We kregen mooie cadeautjes als belonging, het leek wel of we jarig zijn hihi.

Daarna gingen we naar de verjaardag van Sem en zij vonden het ook supergoed van ons.

Proefzwemmen

04 november 2012
We hebben bericht van meester Maarten gekregen dat we vandaag mochten proefzwemmen voor onze B-diploma's. Rick was maar wat trots dat hij dit na 2 lessen al voor elkaar had gebokst.

Spannend was het wel, het ringen opduiken ging niet helemaal vanzelf. Na de tweede keer lukte het gelukkig bij ons allebei. Wat wel een beetje vervelend was, dat we de uitslag niet gelijk mee naar huis kregen. Papa wachtte samen met Stijn vol ongeduld op ons, maar we konden nog niets zeggen...

Om 17.00 uur kwam het mailtje, we mogen allebei afzwemmen!!!. We hebben van blijdschap een vreugdedansje gemaakt en dit goede nieuws gelijk doorgebeld aan opa en oma.

Nog meer feest

07 oktober 2012

Vandaag heeft opa zijn verjaardag gevierd en daar zijn we gezellig naar toe gegaan.
Spelen met onze vriendjes Sven, Sander, Paul en Mark.

Emma en ik zijn zelfs blijven slapen, oma brengt ons altijd op maandagmorgen naar school en dat was wat gemakkelijker en gezellig.

 

Afzwemmen!!!

30 september 2012
Vandaag heb ik (Rick) afgezwommen voor mijn A-diploma. Het ging erg goed, ik was de onzekerheid van vorige maand helemaal kwijt.

Ik vond het erg leuk dat opa en oma, Mike, Marjan en Sem kwamen kijken. Daarna had mama een heus afzwemtaartje gemaakt en kreeg ik cadeautjes, wat een feestje!
Ook tante Mieke en Melissa kwamen langs, gezellig!

A.s. zondag mag ik gelijk door met lessen voor mijn B-diploma, ik heb hier erg veel zin in.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.